Op de 24e januari nemen we onze gasten mee naar de Elzas, en beperken we ons tot dit mooie gebied. Deze avond  reizen we niet de wereld rond.
Het menu heeft een heerlijk Franse inslag om al vast in de stemming te komen.
We serveren het 5 gangen menu
inclusief passend aperitief voor € 79,50

Jambon persille l’oignon flammkuche
Flammkuche met ui / spekjes
peterselieham met zoetzuur

Crème de foie d’oie
brioches, raisin poire Williams
Ganzenlever crème
brioches, druiven op poire Williams

0-0-0

Souffle de sandre et saumon
sauce Riesling
façon Haberlin
Soufflé van snoekbaars en zalm
saus op basis van Riesling op de wijze van Haberlin

0-0-0
“Backeoffe”
Petit parties du cochon avec de legume
“Backeoffe”
Elzasser bakkunst met
zachtgegaard speenvarken en groente

0-0-o
Choucroute garnie Alsacienne
Zuurkool op zijn Elzas

0-0-0
Tarte tiede aux myrtilles avec glace aux prunes noires
et crème vanille
Warme bosbessentaart met zwarte pruimenijs en vanillecreme