Golfen

Hoe heerlijk is het, een dag buiten genieten op de mooiste golfbaan van Limburg, en niet zomaar een golfbaan, we gaan golven op adelijk Landgoed Geijsteren.

Vergaderen

In een stimulerende omgeving zonder afleiding maakt u betere afspraken. Vergaderen in de jachtkamer of in de tiendschuur of  misschien zelfs in de wei of bloementuin ! Een basisarranagement voorziet in de huur, koffie, thee, vlaai of zoet, water, beamer en scherm. Er zijn echter vele mogelijkheden om de vergadering aangenaam te maken met uitbreiding van een lunch of diner, een aangeklede borrel.

Geïnteresseerd, vraag geheel vrijblijvend naar alle opties : 0478539070

Bob brengt u thuis

Boek ons allin 4-persoons BOB arrangement : 125 per persoon

Een tongstrelend viergangen verrassingsmenu, vier passende glazen  wijn, een huisaperitief,  koffie na, tafelwater en de taxi naar huis.

High wine: wijn-spijs

Het heerlijke zonnige middag gevoel, onder het genot van vier nauwkeurig gekozen glazen wijn met  bijpassende gerechtjes de middag voorbij laten glijden. Genieten en wat leren over de wijn en spijs…aangenaam vertoeven op de Boogaard.
Deze high wine kunnen we u aanbieden voor € 45,00 per persoon, vooraf kunt u beginnen met een mooie huisaperitief, een glas cava of Kirr royal  á 7,50 per glas.

Ook zeer geschikt voor een groep vriendinnen, een jubileum, een verjaarsfeest.
Neemt u dan even contact met ons op.

De tiendschuur

-De tiendschuur biedt voor elk wat wils, ruimte, autenthiciteit, nostalgie voor vergaderingen, bijeenkomsten, recepties, bruiloften, kortom kom een kijkje nemen en bekijk de ontelbare mogelijkheden

Afscheid nemen

afscheid nemen kan op veel manieren, van uw collega’s na een mooie carriere, of afscheid nemen van een van uw  dierbaren. Afscheid nemen kan in  de rustgevende sfeer van de Hoeve.  We verzorgen dit voor u op maat, heel klein en intiem,  ook in  onze prachtige tiendschuur,  bijzonder geschikt voor een persoonlijke afscheidsceremonie.

Koffietafels kunnen desgewenst worden uitgebreid met een aanvullend wijnarrangement of een aansluitend (familie)diner. Alles is mogelijk.
We nemen graag de tijd voor u voor een offerte op maat.