Golfen

Een greenfee voor 18 holes

Aansluitend genieten van een driegangen verrassingsmenu (chef’s keuze: u geeft wel aan wat u niet blieft) en een kop koffie voor de prijs van  €  89,95.

Vergaderen

In een stimulerende omgeving zonder afleiding maakt u betere afspraken. Vergaderen in de jachtkamer of in de tiendschuur

Vergaderen incl. koffie / thee / water en huur vanaf 21,50 per dagdeel

Bob brengt u thuis

Boek ons allin 4-persoons BOB arrangement : €89,50 per persoon

Een tongstrelend viergangen verrassingsmenu, vier passende glazen  wijn, een huisaperitief,  koffie na, tafelwater en de taxi naar huis.

High wine: wijn-spijs

Het heerlijke zonnige middag gevoel, onder het genot van vier nauwkeurig gekozen glazen wijn met  bijpassende gerechtjes de middag voorbij laten glijden. Genieten en wat leren over de wijn en spijs…aangenaam vertoeven op de Boogaard.
Deze high wine kunnen we u aanbieden voor € 32,50 per persoon, vooraf kunt u beginnen met een mooie huisaperitief, een glas cava of Kirr royal  á 6,50 per glas.

Ook zeer geschikt voor een groep vriendinnen, een jubileum, een verjaarsfeest.
Neemt u dan even contact met ons op.

High tea : zoet genot

– onbeperkt verschillende theesoorten in mooie theepotten
– sandwiches met corned beaf, tonijn en gerookte  zalm  en eiersalade met verfrissende komkommer
– een kopje krachtige bouillon*
– een stukje hartige quiche*
– scones met jam en clotted cream
– verschillende soorten cake
– muffins en daarna bonbons

De high-tea kunnen we, alleen op reservering, aanbieden voor € 32,50 per persoon. De zoete afternoon tea (zonder *) voor € 23.50. Ook hier in overleg voor een groter gezelschap

Afscheid nemen

afscheid nemen kan op veel manieren, van uw collega’s na een mooie carriere, of afscheid nemen van een van uw  dierbaren. Afscheid nemen kan in  de rustgevende sfeer van de Hoeve.  We verzorgen dit voor u op maat, heel klein en intiem,  ook in  onze prachtige tiendschuur,  bijzonder geschikt voor een persoonlijke afscheidsceremonie.

Koffietafels kunnen desgewenst worden uitgebreid met een aanvullend wijnarrangement of een aansluitend (familie)diner. Alles is mogelijk.
We nemen graag de tijd voor u voor een offerte op maat.