Ja ik wil !!! De mooiste dag van je leven die vier je op de plek waar je je gasten het liefst uitnodigt.
Een prachtige romantische plek welke die dag helemaal voor jou, je aanstaande en iedereen die je lief is  de basis is. Bij ons ben je in vertrouwde handen, je kunt op de Boogaard de plechtigheid houden, een sprankelende toast, de bruidstaart aansnijden, een receptie, een sjiek diner of informele walking dinner.

Van het begin tot het eind goed georganiseerd, top verzorgd, kortom volledige ontzorging voor gezelschappen tot maximaal 100 gasten. Laat je inspireren door de foto’s en maak een afspraak om deze dag geheel naar jullie wens in te vullen.

Na 25, 40 of 50 jaar wilt u natuurlijk graag met uw naasten deze dag nog eens over doen, beleven wat geweest is, genieten van al uw feestelijke momenten en die van uw gasten, kijken naar de toekomst en al wat u opgebouwd heeft. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres :

Een prachtig zittend diner, maar ook wat informeler, een walking diner, we verzorgen en ontzorgen u van top tot teen. Laat het weer het toe dan viert u dit in de binnentuin, maar ook de jachtkamer en de tiendschuur zijn uitermate geschikt. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.