Jan heeft zijn sporen verdiend in de klassieke keukens die zich meestal langs de Maas bevonden. Vanaf zijn 18e is hij met zijn carriere bezig, jaren als chef-kok,  maar sinds 2012 heeft hij samen met Anita de weg van zijn passie gekozen. Vanaf oktober dat jaar is hij de patron-cuisinier van dit prachtige restaurant op het adellijke landgoed Geijsteren, op het randje van Limburg. De hoeve in al haar pracht en praal nodigt uit tot mooie culinaire uitingen, zodat de gastvrije sfeer, het gerecht en de omgeving een geheel worden.

Als kok is  het meest in zijn element als hij, samen met zijn team, met de selectief uitgezochte producten aan de slag kan en met de gecreëerde gerechten  de gasten culinair kan verwennen.

Hij en zijn brigade zijn altijd op zoek naar nieuwe creaties,  maar serveren  ook klassiekers met een twist. Alles ambachtelijk bereidt en met producten, waar mogelijk, uit de directe omgeving. Kruiden komen uit eigen tuin de groenten uit de eigen regio. Ook de presentatie is wellicht anders dan verwacht.

Puur en Bourgondisch genieten!