De Boogaard bij u thuis…

Vrijdags, zaterdags en zondags kunt thuis heerlijk genieten van een mooi Boogaardmenu zoals u dat al jaren van ons gewend bent.

Jan verzorgt op die dagen een viergangen afhaalmenu zodat u onbezorgd met uw vrienden of familie aan tafel kunt gaan.

Deze week gaan we van start met het volgende menu
(de uitgebreide omschrijving krijgt u natuurlijk mee)

2 heerlijke amuses : zoete rode ui met abrikoos en pijnboompitjes
en een macaron van pistache met ganzenlevermousse en aceto balsamico

Terrine van kalfssucade met gevogelte
compote van zwarte pruimen, gemarineerde meloen  en
een roos van Peelsjink van Edelbrons
(Kant en klaar)
0-0-0
Romige cremesoep van asperges met asperges, hoeve-ei
geslagen room en kleine stukjes ham
(Soep opwarmen-garnituur beetje opwarmen en in bord doen
soep schenken en room toevoegen)
0-0-0
Herteboutmedaillon met zacht gegaarde runderwang en saus op basis van laurier
creme van pastinaak, witlof, broccoli en shi-itake van de Petrie
(Groente opwarmen en  de gebakken medaillon ongeveer 8 min. op 180 gr.)
0-0-0
Citroentaartje mousse van Cointreau,
witte chocolademousse en gemarineerde aardbeitjes
(Kant en klaar, zelf ijs toevoegen)
0-0-0
4 luxe bonbons  / snoeperijtjes

Makkelijke maaltijd Wortelstamp met appel en traditioneel zuurvlees

Vooraf :
krachtige dubbelgetrokken paddestoelenbouillon voor € 7,50 per liter

Wortelstamppot met appel en traditioneel zuurvlees,
lekker met appelstroop, laurier en ontbijtkoek
Daarbij een garnituur van rode ui, zilveruitjes en augurkjes

Voor elk wat wils, als we toch koken en ook voor ons zelf een gezonde maaltijd neer zetten, kunnen we dit natuurlijk ook voor meer gasten doen. Zolang deze periode duurt maken we elke week een ander gerecht, kant en klaar, in de magnetron en aanschuiven maar. U kunt dit van te voren bestellen en wij zorgen dat het klaar staat zoals afgesproken.

Per persoon vragen we een bijdrage van € 12,50 persoon voor het hoofdgerecht
ook hier, pinnen kan, vooraf betalen ook

Gesloten maar niet dicht…

Aanpassingen in het menu zijn helaas niet mogelijk ivm de logisitieke voorbereidingen

Het viergangen menu voor € 45,50 voor vrijdag  is tot en met donderdag  te bestellen, het menu voor zaterdag / zondag kan tot en met vrijdag besteld worden.
Per reservering ontvangt u een kortingsbon voor een fles wijn voor thuis,
bij een  later restaurantbezoek per tafel

Nog meer sfeer ? Neem er ook linnen, bestek, serviesgoed bij voor € 5,00 p.p.

U kunt het menu uitbreiden met een fles huiswijn, voor € 17,50, aanbevolen wijn voor 22,50 of iets van de kaart.
Het menu kan worden opgehaald, vrijdag om tussen 18:00 en 19:00 uur,
zaterdag en zondag tussen 13:00 en 14:00 uur
U krijgt van ons een tijd door zodat we ons ook aan de regels van het RIVM kunnen houden
We sturen u een betaalverzoek van te voren om alles zo praktisch mogelijk te laten verlopen, maar pinnen mag natuurlijk ook. We kunnen de afstand in ons restaurant garanderen

Bezorgen is in overleg ook mogelijk, u kunt de spullen vuil retourneren, de afwas nemen we van u over.
Bestellen kan via onderstaande mail / knop of telefonisch
0478539070