Vanaf het moment dat u binnenkomt bent u bij ons op vakantie. U wordt hartelijk ontvangen aan de deur, hangt uw jas op en wordt naar uw eigen vluchtplek geleidt, waarna het spektakel van de avond kan beginnen en u gaat genieten van  een fantastische  wereldproeverij.

Amuse uit de Regio
Edelbrons, Zalm van het landgoed Doornik, Veulense geitenkaas

Nederland
Drie bereidingen van tomaat
tomaat / sorbet / paling

Japan
Kingkrab / salade / calamansigel / passiefruit

Algerije
Tarbot / schaaldierenbouillon
araganolie / parelcouscous

Engeland
Panchetta / kwartelei / varkensbuik / tomatenketchup

Italië
Parmezaan /  fettuccini / cantharel /scampi
Risotto met vers geschaafde zomertruffel

Schotland (Side dish ganzelever + 8,00)
Wilde eend / rilette / Whiskey / druifjes

Extra :   Kaas 2share
Keuze uit Nederlandse kazen
honing / gelei / druifjes / krokant

Noord-Amerika
Blauwe bes /macaron / romanof / parfait / salie

Op zaterdag serveren we het hele menu  voor 84,50, op andere dagen is een kleinere versie  mogelijk, a la carte is mogelijk op basis van de gerechten uit het wereldmenu.

We nemen u mee in een avondvullend programma gemaakt waarin u van 7 proeverijen gaat genieten. Elke proeverij staat voor een land en is opgebouwd uit kleine gerechten die de smaken van deze landen laten beleven.  We hebben vanzelfsprekend voor kwaliteitsproducten gekozen, zoals u dat van ons gewend bent.

U reist langs landen als Noorwegen, Italië, Japan , Denemarken, Korea… en gaat genieten van prachtige gerechten met  langoustine, Edelbrons uit eigen regio, octopus,    verse kruiden uit eigen tuin, topolijfolie uit Spanje, Hollandse aardbeien… kortom te veel om op te noemen. Elke week veranderen we één gerecht, houden we de spanning er zeker in.

Onze keuken verzorgt als vanouds de avond maar ook voor de bediening is een taak weggelegd,  zij zijn aan de slag gegaan met een prachtig aanvullend wijnarrangement bij dit menu. U kunt zelf het arrangement opbouwen, zelfs met alchoholvrije menubegeleiders. . U geniet een hele avond en wordt vanaf de ontvangst  tot de koffie in de watten gelegd.

Indien u ons hiervan op de hoogte stelt houden wij vanzelfsprekend rekening met allergieën en dieetwensen. In  het kader van de Euro-Toque gedachte vermijden we verspilling van voedsel, wenst u echter hoevefrieten of extra groente, dan horen we dit graag .