We vieren dit sprankelende jubileum  graag samen met u en daarom geven wij 6x een vier gangen lunch met een bruisend aperitief voor twee personen op zaterdag 28 januari 2023 weg.
Deze  jubileumactie is een Social Media actie op Facebook en Instagram.

Hoe doe je  mee?

– Like de Instagrampagina of facebookpagina van @hoevedeboogaard
– Like het laatst geplaatste bericht van de #jubileumactie van @hoevedeboogaard
– Deel het laatst geplaatste bericht van de #jubileumactie van @hoevedeboogaard met het woord “Lunch”om éxtra kans te maken ook in uw verhaal en tag @hoevedeboogaard.

Actievoorwaarden :

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden 6 weken lang, elke week vanaf donderdag 6 oktober 2022 bekendgemaakt. Dit zal gebeuren via onze Geijsje feliciteerd pagina op onze website en op onze Social Media kanalen; Facebook Hoeve de Boogaard, Instagram @hoevedeboogaard.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u viergangen lunch aan met een bruisend aperitief. Lekker een middag genieten en een paar uurtjes de wereld om u heen laten draaien zoals die draait. Op de middag zelf verloten we nog een mooie fles champagne

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer geannuleerd en/of gewijzigd worden. .
  • De gewonnen prijs geldt slechts voor de lunch voor 2 personen. Indien gewenst kan voor meer personen gereserveerd worden tegen bijbetaling va € 54,50 per persoon. Extra drankjes en eventueel aperitief zijn niet inbegrepen
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om uw boeking te maken. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • De prijs is overdraagbaar in de vorm van een aan te vragen kadobon. 
  • Met deelname geeft u ons toestemming uw naam, indien u als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze sociale-mediakanalen.