Culinaire kerstuitspattingen

Voor de Kerst zijn we altijd op zoek naar inspiratie, telkens een ander thema, nieuwe smaken, passende wijnen, mooie creaties en ook dit jaar is dat na veel brainstormen gelukt. Dit keer werkt de keuken met in elk gerecht het item fruit, hoe dat eruit is gaan zien ziet u hier

We beginnen natuurlijk met een mooie kerstamuse en een speciaal aperitief, vervolgens serveren we op beide kerstdagen onderstaand menu :

Langoustine / mango / limoen / makreelbrandade  *
0-0-0
Kreeft / ananas / bouillon / appel / avocado / amandel
0-0-0
Snoekbaars / sinasappel / waterkers / dashi / Bonito  *
0-0-0
Citroen / tomaat / koriander / spoom
0-0-0
Hert / peer / rode biet / walnoot-olie / pastinaak/buikspek  *
0-0-0
Cheesecake / kers / Delfts blauw / buffelmelk  *

De lunch (*) begint om 12:30 uur en het diner om 18:30 uur, aan het lunchmenu kunt u deelnemen
voor € 57,00 per couvert. het kerstdiner serveren we voor € 72,50 per couvert.
De passende wijnen serveren we voor € 7,00 per glas, natuurlijk hebben we ook mooie flessen op de kaart staan.