• Voorgerechten
    15
  • 15
    Paëlla van linzen / saffraan / kerrie / heilbot / mosseltjes
  • 16
    Vegetarisch
    Taartje van tomaat / pruim / knolselderij / koningsoesterzwam / walnoot
  • 15
    Wildterrine / chocola / pruim / gestoofd eendenpootje / blauwe bes
  • Hoofdgerecht
  • 32
    Vispaletje / paëlla van zwarte linzen / saffraan / kerrie
  • Klassiek genieten : voorgerechten
    15
  • 24,50
    Fettucini / truffel / sp;inazie
    Ossebuco / aardappel-knolselderij / Peelsjink / Parmezaan
  • 14
    Cappuccino van kreeft
  • 16
    Dun gesneden Hollands rund / truffel / mayonaise / Parmezaan
  • 24
    Terrine van ganzenlever / Madeira / pruimencompote / briochebroodje
  • Klassiek genieten : hoofdgerechten
  • 32
    1/2 kreeft  / Parmezaan / pasta / truffelvinaigrette
  • 44,50
    Zeetong van 400-500 gram / kriel / frisse salade / boterjus
  • 36
    Tournedos / shi-itake / groente garnituur
  • 35
    Hert / dadel / rode kool / kardemom
  • 32
    Snoekbaars / scampi / bospeen / schaaldierensaus / Opperdoeser / kappertjes
  • Klassiek genieten : nagerechten
  • 13
    Nederlandse kaas / notenbrood / rabarber / grappa druiven
  • 12,50
    Dessert van het menu